DÜNYA

İnce: Kimse partiden ayrılmasın

CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, olağanüstü kurultay çağrısına destek veren delegelere seslenerek, "Bize güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağız. Anlık tepkilerle kimse partiden ve partideki görevinden ayrılmasın" dedi.
Sitede oku

CHP'de kurultay isteyenlerin B, C, D planları var: Bu kurultay ya olacak, ya olacak
CHP Genel Merkezi'nin yeterli imza sayısı olmadığı için kurultay olmayacağı açıklamalarının üzerine İnce'den yanıt geldi.

Kurultay delegelerinin iradesine sahip çıkacağını söyleyen İnce, "Mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz" dedi.

Twitter hesabından açıklama yaparak kurultay çağrısına destek veren delegelere seslenen İnce, "CHP'de Olağanüstü Kurultay için notere giderek imza veren kurultay delegelerimizin iradesine, isteğine sahip çıkıyoruz. Bize güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağız. Anlık tepkilerle kimse partiden ve partideki görevinden ayrılmasın. Mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

Kurultay için 569 imza toplandığını ve yeterli sayıya ulaşamadığını belirten CHP Genel Merkezi 'Kurultay yok' demişti. Kurultay talep eden çağrı heyeti ise, parti yönetiminin 'Kurultay yapmamak için sayılarla oynadığını' iddia etmişti.

Yorum yaz