DÜNYA

Adnan Oktar'ı gözaltına alan polisi tehdit eden kişi tutuklandı

Adnan Oktar'ı, gözaltına alındığı sırada araca bindirirken başını eğen polis memurunu sosyal medya üzerinden tehdit eden Bahadır Köseoğlu tutuklandı.
Sitede oku

Bahadır Köseoğlu isimli kişi, kişisel Twitter hesabında kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar'ı polis otosuna götüren polisi tehdit etti.

'Adnan Oktar, genç kadınların nasıl kandırılacağıyla ilgili talimatlar verirdi'
Paylaşımında "Ben hocamızın tutuklanmasında bir elemana gıcık kaptım. Hocamızın kafasına bastıran ve ağzını kapamaya çalışan mali şubeden bir sivil polis kardeş. Ben sıfır (sıfır en az 5 yıl demek) yıl kick boks eğitimi gördüm. O hareketi bir de bana serbest dövüş sisteminde yapmanı bekliyorum senden. Bakalım kimin kafasını eğiyorsun sen. Bir görelim. Eğer senin kafanı kırmazsam bana da Bahadır demesinler. Avşak herif seni" diye yazdı.

Profilinde Adnan Oktarı'ın fotoğrafı olan, Oktar grubuna bağlılığını, desteğini belirten paylaşımlarda bulunan Bahadır Köseoğlu hakkında gözaltı kararı verildi.

Mali Şube ekipleri Bahadır Köseoğlu'nu Bebek'teki işyerinde gözaltına aldı. "Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Örgüte Üye Olmak ve Örgütün veya Amacının Propagandasını Yapmak" suçlamalarıyla tutuklanan Bahadır Köseoğlu, Metris Cezaevi'ne gönderildi.

 

 

Yorum yaz