YAŞAM

ABD’de sinema salonu kapatan rapçi Milo: 'Toplum için iyi şeyler yapma konusunda ilham verdi'

ABD’de Milo mahlaslı bir rapçi, ‘Sizi Rahatsız Ettiğim İçin Özür Dilerim’ (Sorry to Bother You) isimli filmin gösterileceği Maine eyaletinde bulunan Nickelodeon film salonundaki tüm sinema biletlerini satın aldı.
Sitede oku

ABD'nin Maine eyaletinde yaşayan asıl adı Rory Ferreira olan rapçi Milo, 13 Haziran'da vizyona giren ‘Sorry to Bother You' ismindeki bilim kurgu ve komedi türündeki filmin gösterildiği salonda bulunan 129 koltuk için ayrılmış tüm biletleri satın aldı.

Salonda '16.20'de gösterilen film için Ferreira, her koltuk başına 7 dolar ödedi. Filmin yönetmeni Boots Riley'nin yakın arkadaşı olan rapçi Milo, 129 koltuktan 79'unu yakın arkadaşlarına, geri kalan 50 koltuğu ise hiç tanımadığı insanlara ayırdı.

​Milo gibi rapçi olan Boots Riley tarafından yönetilen ‘Sorry to Bother You' isimli film, ırkçılık ile ilgili mesajlar taşıyor. Ferreira, 'toplum için iyi şeyler yapma konusunda' filmin yönetmeni Riley'den etkilendiğini söyledi.

Film, işinde başarılı olabilmek için bir beyazın konuşma tarzını kullanmaya başlayan siyah bir tele pazarlamacının hikayesini anlatıyor.

Yorum yaz