DÜNYA

Bakan Gül: Kimse yaşam tarzından dolayı ötekileştirilemeyecek, bunun teminatı Erdoğan

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Farklılıklarımız bizim için birer zenginlik aracı olacak. Farklılıklarımızla övüneceğiz. Kimse etnik yapısından dolayı, düşüncesinden, yaşam tarzından dolayı asla ötekileştirilemeyecek. İşte bunun teminatı bu dönem yine Recep Tayyip Erdoğan'dır, yine AK Parti'dir." dedi.
Sitede oku

Erdoğan: Bunlara nasıl Müslüman deriz, bunlar katil
Gül, AK Parti İslahiye İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da yeni bir sistemin kapısının açıldığını anımsatarak, "Seçim 24 Haziran'da kaldı. Şimdi artık geriye değil, önümüze, ileriye bakmak zamanı. Daha fazla iş için çalışacağız, daha fazla huzur için çalışacağız, terörle etkin mücadele için çalışacağız, insan haklarını ve demokrasiyi, özgürlükleri herkes için, her kesim için geliştirmeye çalışacağız" diye konuştu.

AK Parti'nin bir bölgenin ya da zümrenin değil, Türkiye'nin partisi olduğunu söyleyen Gül, bütün Türkiye'yi kucaklayarak yollarına devam edeceklerini ifade etti.

Bakan Gül, 'özgürlükleri artırmaya devam' diyeceklerini belirterek, şu değerlendirmede bulundu: "Farklılıklarımız bizim için birer zenginlik aracı olacak. Farklılıklarımızla övüneceğiz. Kimse etnik yapısından dolayı, düşüncesinden, yaşam tarzından dolayı asla ötekileştirilemeyecek. İşte bunun teminatı bu dönem yine Recep Tayyip Erdoğan'dır, yine AK Parti'dir. Bu düşünceyle yolumuza devam edeceğiz. Özgürlükleri artırmaya devam edeceğiz. Özgürlüklerin teminatı olmaya devam edeceğiz." 

Yorum yaz