MULTİMEDYA

Putin'in futbol sevgisi

Sitede oku

Putin, FIFA Başkanı İnfantino ve çocuk futbolcular ile birlikte yeşil sahaya çıktı. Putin'in futbol oynadığı yıldızlar arasında ‘Gerçek Ronaldo' olarak anılan ve Dünya Kupası'nın açılış töreninde yer alan Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo Nazairo da vardı. Putin, Infantino ve ‘efsaneler' etkinliğin sonunda hatıra fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmedi.

Rus liderinin futbolsever kimliğini ortaya koyan görüntüler, Sputnik’in derlediği seçkide.

1 / 10
Rusya Devlet Başkanı ve FIFA Başkanı Gianni Infantino, Soçi'deki 2018 Dünya Kupası tarftar kimliklerinin verildiği merkezi ziyaret ederken...
2 / 10
Moskova'daki Otkritiye Arena isimli stadyumu ziyaret eden Putin, çocuk futbolcuları selamlıyor.
3 / 10
Vladimir Putin, 2018 FIFA Dünya Kupası'nı ağırlayan Rusya'nın şehirlerindeki stadyum ile havaalanlarının turnuvaya hazırlığını gösteren sergiyi gezerken...
4 / 10
Putin ve FIFA Başkanı FIFA Başkanı Gianni Infantino.
5 / 10
Kremlin'in misafir odasında futbol topu ile yeteneklerini sergileyen Rus lideri.
6 / 10
Vladimir Putin'in 2018 Dünya Kupası taraftar kimliği.
7 / 10
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin dünya futbol efsaneleri Pele ve Maradona ile Moskova'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası kura çekimi öncesi.
8 / 10
Rusya'nın başkenti Moskova'daki Lujniki Stadyumu'nun ağırladığı Dünya Kupası açılış maçını izleyen Rus lideri Vladimir Putin ve başbakan Dmitriy Medvedev (solda).
9 / 10
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kızıl Meydan'da Rusya'da gerçekleştirilen 2018 Dünya Kupası için hazırlanan futbol parkında FIFA Başkanı İnfantino ve çocuk futbolcular ile birlikte yeşil sahaya çıktı.
Etkinlikte Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo Nazairo, eski Alman futbolcu Lothar Matthaus ve Barcelona kulübünün eski kaptanı Carles Puyol da hazır bulundu.

10 / 10
Kızıl Meydan'daki futbol parkında düzenlenen maça katılan Putin, sporcu kimliğini bir kez daha ortaya koydu.
Yorum yaz