DÜNYA

Özkök'ten Prof. Özdemir'e: Ulan asıl seni patlatıp da göndermişler o kürsüye

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, "Senin zihniyetindeki üniversiteye gelene kadar ortaokul ve lisede patlatılarak geliyor" diyen Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir'e sert çıktı: "Ulan asıl seni patlatıp da göndermişler o kürsüye."
Sitede oku

Kadınlara hakaret eden Prof. Özdemir'den ilginç savunma: R yerine T yazmışım
Prof. Özdemir, sosyal medyada "Sana bir gerçeği göstereyim. Senin zihniyetindeki kızlar, senin zihniyetindeki öğretmenler tarafından üniversiteye gelene kadar ortaokul ve lisede patlatılarak geliyor ve hiç dile getirilmiyor. Bir düşün bakalım?" ifadesini kullanarak bir mesaj paylaştı. Özdemir'e yoğun tepki sonrası soruşturma açıldı. Özdemir de kendisini "R yerine T yazmışım" diyerek ilginç bir ifade ile savundu.

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök de Prof. Özdemir için sert ifadeler kullandı. "Asıl seni çok fena patlatmışlar abi" başlıklı yazının ilgili kısmı şöyle:

ASANSÖRDE tahrik olanı gördük, asansörde halvet olmaya bile gerek kalmadan, kızların sadece varlığından huylananı da gördük…

Ama bu kadar pespayesini vallahi de billahi de görmedik…

Lağım çukurunun en dibinden, kanalizasyon borusunun en ucundan konuşan bile kusmadı orada yediklerini…

*

Adam profesör… Yani nasıl olmuşsa olmuş vermişler o unvanı ona…

Attığı tweet şu:

“Senin zihniyetindeki kızlar senin zihniyetindeki öğretmenler tarafından üniversiteye kadar ortaokul ve lisede patlatılarak geliyor…”

Kadınlara hakaret içeren paylaşımda bulunan Prof. Dr. Özdemir'e soruşturma
Ulan asıl seni patlatıp da göndermişler o kürsüye…

Hem de öyle bir patlatmışlar ki… Şişirip suya bastırdığın zaman, baloncuk yerine kova kova lağım balonları geliyor su yüzüne…

*

Bak aslanım… Patlatmışlar seni… Fena patlatmışlar… Pardon, “Parlatmışlar” diyecektim.

*

Patlaksın sen…

Patlak çocuksun yani…

Pardon “Parlak çocuk” diyecektim.

Ağzımdan öyle kaçtı.

Yorum yaz