DÜNYA

Kadınlara hakaret eden Prof. Özdemir'den ilginç savunma: R yerine T yazmışım

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir, sosyal medyada "Senin zihniyetindeki üniversiteye gelene kadar ortaokul ve lisede patlatılarak geliyor" mesajı için ilginç bir savunma yaptı: "R yerine T yazmışım."
Sitede oku

Kadınlara hakaret içeren paylaşımda bulunan Prof. Dr. Özdemir'e soruşturma
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir'in, sosyal medyada bir kullanıcıya verdiği yanıt büyük tepki topladı.

Özdemir, Twitter'da yanıt olarak yaptığı paylaşımda "Sana bir gerçeği göstereyim. Senin zihniyetindeki kızlar, senin zihniyetindeki öğretmenler tarafından üniversiteye gelene kadar ortaokul ve lisede patlatılarak geliyor ve hiç dile getirilmiyor. Bir düşün bakalım?" ifadelerini kullandı.

'SÜREKLİ SİYASİ KONULARDA YAZIYORDU'

Hürriyet'ten Gülseven Özkan'ın ulaştığı Prof. Özdemir, kendisini şöyle savundu:

“O kullanıcı sürekli siyasi konularda yazıyordu. İnsanların sinir uçlarına dokunacak mesajlar yayınlıyordu, cevap olarak yazdım. ‘Patlatılıyor’ değil ‘parlatılıyor’ olacaktı, ‘r’ harfini ‘t’ olarak yazmışım. Parlatılıyor derken militanlaştırılıyor, yetiştiriliyor anlamında…” 

Yorum yaz