DÜNYA

Sosyal medyada gündem olan Erdoğan hayranı kadın: Yaşa Tayyip, aşkım benim, onun kafasını yerim ben

24 Haziran'daki çifte seçime sayılı günler kala halkla yapılan röportajlar sosyal medyanın gündeminde. Bunlardan en dikkat çekici olanı Bursa'da gerçekleşti. Erdoğan'a hayran olduğunu söyleyen kadının "Yaşa Tayyip aşkım benim, kafanı yerim, senin her yerini yerim be" sözleri sosyal medyada gündem oldu.
Sitede oku

Emekli vatandaşın talebi: Devlet dul kadınlara para vermesin, onlar da bizimle evlensin
24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleriyle ilgili sosyal medyanın dikkatini çeken röportajların sonuncusu Bursa’da kaydedildi

EnBursa’nın yaptığı sokak röprotajında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayranı olduğunu söyleyen bir kadın söyledikleri ve söyleşi sırasında yaptıklarıyla sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.

Erdoğan’a olan sevgisini “Onun iki elini öperim, yanaklarını öperim, onun kafasını yerim ben, senin her yerini yerim be” sözleriyle anlatan kadın, röportaj sırasında yoldan geçen bir vatandaşla da tartışma içerisine girdi.

Videoda sözünün kesildiğini savunan kadının kendisine muhalefet eden kişiyi konuşturmamak için de elinden geleni yaptığı da görülüyor.

Yorum yaz