DÜNYA

Meral Akşener, İzmir'de konuştu: Zaten yorgun adam, bir de geveze

İYİ Partili Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen iftar programı öncesi konuştu. Akşener, "24'ünde gereğini yapacağız, zaten yorgun adam, bir de geveze, gönder evine, artık çoluk çocuğu dinlesin" ifadelerini kullandı.
Sitede oku

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, İzmir Gündoğdu'da düzenlenen iftar programı öncesinde yaptığı konuşmasında '24'ünde gereğini yapacaklarını' söyledi.

Akşener: Eşim benimle evlenmek için evden kaçtı
'KAYNAK ÇALDIĞINIZ PARALAR'

Kanal İstanbul projesini eleştiren Akşener, "Bu Kanal İstanbul projesi Türkiye'ye ne fayda sağlayacak, soruyorum, cevap yok. 65 milyar dolar gömdünüz. Bunun kaynağı nerede? 'Kaynak nerede' diye soruyorlar. Bizim kaynağımız var. Kaynak cebinizdeki çaldığınız paralar. Bunlardan biri TRT. TRT'yi satıyorum ve 2.5 milyar TL kayak cebimizde kalıyor ve sattığımız para ile gençlere iş imkanı sağlayacağımız kaynağı elde ediyoruz" ifadelerini kullandı.

'NE PARALAR GİTMİŞ'

Binali Yıldırım'ın kendisine yönelik TİKA eleştirisine de değinen Akşener, "Bir de Sayın Binali Yıldırım üzerinden TİKA tartışmaları var. TİKA'yı satacakmışım. Satmaya kalksam senden mi korkacağım söylerim. Nereye gidiyor bu para araştıralım dedik. Ne paralar gitmiş" dedi.

Yorum yaz