DÜNYA

Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret eden İnce: Başarılar diliyorum

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu olan HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'la görüştü. İnce, "Aday olan herkesle görüşmek istiyorum, başarılar diliyorum" dedi.
Sitede oku

Adalet Bakanlığı'ndan İnce'ye Demirtaş'la görüşme izni
Bugün Edirne İstasyon Meydanı'nda saat 16.00'da düzenleyeceği miting için Edirne'ye gelen İnce, kent dışında bulunan Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na giderek Demirtaş'ı ziyaret etti.

İnce'nin ziyareti öncesi cezaevine yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta jandarma ekipleri tarafından kontrol noktası oluşturuldu. Jandarma ekipleri karayolunu trafiğe kapatarak geçişlere izin vermedi. Sadece görüş listesinde adı bulunan avukatlara izin verildiği belirtildi.

'ERDOĞAN'IN MAKAMINDAN DÖNÜŞ YAPILDI'

İnce'den Erdoğan'a: Kompleksim yok, memleket işinde küslük olmaz
Demirtaş'la görüşmesinin yaklaşık 1 saat sürdüğünü söyleyen İnce, görüşmeye ilişkin açıklamasını bugün Edirne'de düzenleneceği mitingde yapacağını kaydetti.

İnce, "Sayın Karamollaoğlu ile görüştüm, Sayın Akşener ile görüştüm, Sayın Demirtaş ile görüştüm. Aday olan herkesle görüşmek istiyorum, başarılar diliyorum" dedi.

Kendisinin randevu talebiyle ilgili olarak da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın makamından dün geri dönüş yapıldığını ve bugün için bir saat verildiğini belirten İnce, "Edirne mitingi nedeniyle gerçekleşmedi bu görüşme. Sanırım yarın (perşembe) görüşeceğiz" diye konuştu.

Yorum yaz