DÜNYA

İYİ Parti kurucu üyesi Mehmet Aslan'ın evine silahlı saldırı

İYİ Parti'nin kurucular kurulunda yer alan Mehmet Aslan'ın Beykoz'daki evi kurşunlandı. "Ölümden öte köy yok" diyen Aslan, "Kanımızın son damlasına kadar, ne olursa olsun bu ülkenin iyiliği için, Türk milletinin bekası, geleceği için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.
Sitede oku

İYİ Parti standına bıçaklı saldırıda 8 gözaltı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Aslan'ın Beykoz'da oturduğu evin önüne gelen kimliği henüz belirlenmeyen kişilerin 4-5 el ateş ederek uzaklaşması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince güvenlik kamerası kayıtları incelendi.

Kamera kayıtlarından yüzü maskeli iki kişinin plakası kapatılmış motosikletle Aslan'ın evinin önüne geldiği, burada üzerine poşet geçirilmiş silahla eve doğru ateş ettiği belirlendi. Olay sırasında Aslan'ın evde olmadığı ve polisin incelemesinde herhangi bir boş kovan bulunamadığı öğrenildi.

ASLAN: BİZ BU ÜLKEYİ ÖLÜMÜNE SEVDİK

İYİ Parti standına bıçaklı saldırı: 6 yaralı
Polise ifade verdikten sonra emniyet önünde açıklama yapan Mehmet Aslan, "Emniyetten arkadaşlarımız geldiler gerekli tahkikatı başlattılar. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve polisine güvenimiz sonsuz. Bunu kim yaptıysa onlar açığa çıkartırlar. Ama bu kimler tarafından yapıldıysa şunu bilsinler: Ölümden öte köy yok. Anamız babamız boşuna ismimizi Mehmet koymadı. Biz bu ülkeyi ölümüne sevdik. Biz ne korkuyoruz, ne yılıyoruz, ne vazgeçiyoruz. Bunca arkadaşla Türkiye'ye hepimiz inanıyoruz. Kanımızın son damlasına kadar, ne olursa olsun bu ülkenin iyiliği için, Türk milletinin bekası, geleceği için var gücümüzle çalışacağız. Türkiye iyi olacak. Allah herkesin yolunu açık etsin" diye konuştu.

Pazartesi günü İstanbul Bağcılar'da seçim çalışması yapan İYİ Parti üyelerine yapılan bıçaklı saldırı düzenlenmişti.

Yorum yaz