DÜNYA

Polis, geceleri mezarlığa gidip ağlayan kızın peşine düştü

Polis, üst üste 5 gece mezarlığa gelerek 1982 yılında vefat eden Fatma Ç.’ye ait mezar başında kendi kendine konuşup ağlayan genç kızın peşinde.
Sitede oku

Polis, 'esrarengiz' bisikletin peşine düştü
Çorum'da Ulu Mezarlık görevlileri, 26 Nisan gecesi bir genç kızın mezarlığa gelerek Fatma Ç.’ye ait mezarın başında konuşup, ağladığını fark etti. Görevliler, 27, 28 ve 29 Nisan geceleri de genç kızı aynı mezarın başında ağlarken gördü ve polise haber verdi.

Asayiş ve Yunus ekiplerinden oluşan çok sayıda polis, 30 Nisan gecesi mezarlığa yönlendirildi. Polis, mezarlık önüne gelen meraklı vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Mezarlık çevresinde ve içerisinde yapılan aramalardan herhangi bir sonuç alınamadı.

Dün geceyarısı, siyah kıyafetli, ayağında kırmızı ayakkabısı olan kız, 5. kez yine aynı mezarın başına geldi. Polisin yakalamaya çalıştığı kız, karanlıktan faydalanarak mezarların arasına doğru kaçıp, gözden kayboldu.

Görevlilerin Fatma Ç.'nin mezarının üzerine bıraktığı not.

Polis, kızın Fatma Ç.'nin mezarının üstüne deniz kabuğu koyduğunu tespit etti. Polis mezarlığı didik didik aradı, ancak istediğini bulamadı.


Yorum yaz