YAŞAM

Zagitova’yı eleştiren ABD’li artistik patinajcıdan geri adım

PyeongChang Kış Olimpiyat Oyunları’nda dünya rekoru kıran Rus artistik patinajcı Alina Zagitova’nın performansı için “Bu bir performans değil” eleştirisinde bulunan ABD’li artistik patinajcı Ashley Wagner geri adım attı. Wagner “Genç bir sporcunun olimpiyatlarda altın madalya almasına büyük saygı duyarım” ifadelerini kullandı.
Sitede oku

PyeongChang’daki Rus ekibine ilk altın madalya artistik patinajda geldi
PyeongChang Kış Olimpiyat Oyunları'nda yarışmaya hak kazanamayan ABD'li artistik patinajcı Ashley Wagner altın madalya alan Zagitova'yı Twitter'dan eleştirdi.

Wagner, "Başta zaman öldürdü, ikinci yarıda atlayışları yaptı. Bu bir performans değil" ifadelerini kullanmıştı. Zagitova da Wagner’a eleştirmeden önce oyunlarda sergilediği programı denemesini önermişti.

Zagitova’nın cevabının ardından Twitter’dan yeni bir açıklama yapan Wagner “Zagitova ile ilgili yorumları alıyorum. Söylediğim şeyi tekrarlıyorum. Tüm atlayışları performansın son kısmına yüklemenin çok sanatsal veya dengeli olduğunu düşünmüyorum. Ben tüm atlayışlarımı son kısımda gerçekleştirdiğim bir program yapamam ve bunu etkileyici buluyorum” ifadelerini kullandı.

Bir başka tweet’inde de genç bir sporcunun olimpiyatlarda altın madalya almasına büyük saygı duyduğunu ifade eden Wagner, Zagitova’yı tebrik etti.

​Zagitova, 82.92 puan alarak dünya rekoru kırdı. 15 yaşındaki sporcu, 82 puanlık sınırı geçen ilk sporcu oldu.

Yorum yaz