DÜNYA

Şanlıurfa'da askeri araç dereye devrildi: 2 askerin naaşı bulundu

Akçakale ilçesinde dereye devrilen araçtaki 2 asker kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Sel suyuna kapılan zırhlı personel aracına yaklaşık 15 metre mesafede çamura saplanmış diğer 2 askerin ise naaşları bulundu.
Sitede oku

TSK: Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenlendi
Alınan bilgiye göre, Akçakale-Ceylanpınar hudut yolunda,Yeşiltepe Karakoluna giden 2. Hudut Tabur Komutanlığına bağlı askerlerin bulunduğu araç, gece sabaha kadar etkili olan sağanak nedeniyle taşan dereye devrildi.

Kazanın ardından araçtaki 4 askerden 2'si kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı, 2'si ise derede kayboldu.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama Timi, askerler ve itfaiye ekipleri, kayıp askerlerin bulunması için çalışmalarını akşam saatlerine dek sürdürdü. Bu arada, Vali Abdullah Erin ile askeri yetkililer, bölgeye giderek çalışmaları inceledi.

SEL SUYUNA KAPILAN 2 ASKERİN NAAŞI BULUNDU

Akçakale'de sele kapılan zırhlı askeri araç, bölgeye sevk edilen AFAD, UMKE, İl Emniyet Müdürlüğü sualtı dalgıç ekibi ve itfaiye ekiplerinin arama çalışmasıyla akşam bulundu. Sel suyuna kapılan zırhlı personel aracına yaklaşık 15 metre mesafede çamura saplanmış 2 askerin naaşları bulundu. Ekipler tarafından çıkarılan 2 askerin cenazesi, olay yerinde hazır bekletilen ambulansla Akçakale Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Yorum yaz