DÜNYA

Neymar, 26. yaşına görkemli bir partiyle girdi

PSG'nin Barselona'dan 222 milyon euro bonservis ödeyerek transfer ettiği, dünyanın en pahalı futbolcusu Neymar, 26. yaşını, kulüp yöneticileri ve takım arkadaşlarının katıldığı 200 kişilik görkemli bir parti vererek kutladı.
Sitede oku

Futbolun Brezilyalı süper starı Neymar, doğum günü partisinin davetlilerini oğlu Davi Lucca da Silva Santos ve hayat arkadaşı Bruna Marquezine ile birlikte ağırladı.

Ara sıra sahada tartıştığı Edinson Cavani dahil Paris Saint Germain'den tüm takım arkadaşları partiye katıldı.

​PSG'nin Katarlı Başkanı ve CEO'su Nasser Al-Khelaifi (Nasır el Halifi), sportif direktör Antero Henrique, teknik direktör Unai Emery, takım koordinatörü Maxwell (Scherrer Cabelino Andrade) de Pavilion Cambon'da verilen partideydi.

​Brezilyalı efsane futbolcu 'Fenomen' Ronaldo, Brezilya milli takımından arkadaşları olan Manchester City'nin golcüsü Gabriel Jesus, Fulham'dan Lucas Piazon, Marsilya'dan Luiz Gustavo ve Lille'den Thiago Maia da Neymar'ın doğum günü partisi için Paris'e gitti.

​'Neymar'ın doğum günü' yazılı özel bileklikle girilen partide PSG taraftarı DJ Snake, Brezilyalı şarkıcı Rodriguinho, DJ Alok da yeteneklerini konuşturdu.

Neymar, papyon ve şapkayla başladığı partide yaş günü pastasını kesmesinin ardından kendini eğlenceye verdi. Şapka, ceket ve papyonu atan yıldız futbolcunun model sevgilisiyle sık sık öpüşmesi de dikkat çekti.
Yorum yaz