DÜNYA

Bahçeli: Bu edepsizliği İmralı'daki cani yapmadı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti ile yapılacak ittifakın Kürt oylarını olumsuz yönde etkileyeceğine yönelik eleştirilere “Bunların hepsi zihnen felç olmuş insanlardır. Bu edepsizliği İmralı’daki cani dahi yapmadı” tepkisini gösterdi.
Sitede oku

Bahçeli: 2019'da Türkiye Cumhuriyeti için 3. bir dönem başlayacaktır
Hürriyet'ten Umut Erdem'in haberine göre, Osmaniye'de yapılan miting sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, şunları söyledi:

"MHP ile bir Cumhur ittifakı gerçekleştirdiğinizde Güneydoğu’daki vatandaşlarımızdan oy kaybına uğrarsınız diyorsunuz. Bunların hepsi zihnen felç olmuş insanlardır. Bu edepsizliği İmralı’daki cani dahi yapmadı. İmralı canisinden ‘Eğer bu ittifak gerçekleşirse PKK’lılar, benim taraftarlarım oy vermeyecek’ diye bir şey duydunuz mu?"

BOZ'A TELEFON, HADİSE'YE HÜRMET

Bahçeli, sohbet sırasında Osmaniye’deki açılış töreni sonrasında Hadise’yle birlikte sahneye çıkan Murat Boz’u telefonla aradı. Konsere kalamadığı için üzüntülerini ileten Bahçeli, katkısından dolayı Boz ve Hadise’ye teşekkür etti. Bahçeli Boz’a, "Hadise hanıma da hürmetlerimi söyleyiniz” dedi.

Yorum yaz