https://anlatilaninotesi.com.tr/20250407/1095204787.html
Nurten Sırma: ‘Gıda zehirlenmelerinin baş sorumlusu Samonella bakterisi’
Nurten Sırma: ‘Gıda zehirlenmelerinin baş sorumlusu Samonella bakterisi’
Sputnik Türkiye
Okan Aslan’la Gün Ortası programının konuğu olan Gıda Mühendisi Nurten Sırma, Türkiye’de her beş kişiden birinin gıda zehirlenmesi yaşadığını ve yılda ortalama... 07.04.2025, Sputnik Türkiye
2025-04-07T17:46+0300
2025-04-07T17:46+0300
2025-04-07T17:52+0300
https://cdn.img.anlatilaninotesi.com.tr/images/sharing/article/tur/1095204787.jpg?1744037560
Okan Aslan’la Gün Ortası programının konuğu olan Gıda Mühendisi Nurten Sırma, Türkiye’de her beş kişiden birinin gıda zehirlenmesi yaşadığını ve yılda ortalama altı kez bu sorunla karşılaştığını belirtti.
Sputnik Türkiye
feedback.tr@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2025
Sputnik Türkiye
feedback.tr@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
SON HABERLER
tr_TR
Sputnik Türkiye
feedback.tr@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
Sputnik Türkiye
feedback.tr@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
аудио
Nurten Sırma: ‘Gıda zehirlenmelerinin baş sorumlusu Samonella bakterisi’
17:46 07.04.2025 (güncellendi: 17:52 07.04.2025) Okan Aslan’la Gün Ortası programının konuğu olan Gıda Mühendisi Nurten Sırma, Türkiye’de her beş kişiden birinin gıda zehirlenmesi yaşadığını ve yılda ortalama altı kez bu sorunla karşılaştığını belirtti.