00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
SERHAT AYAN'LA BAYRAM ÖZEL
00:14
39 dk
HABER MASASI BAYRAM ÖZEL
07:00
36 dk
HAFTANIN KEYFİ BAYRAM ÖZEL
09:00
49 dk
HABERLER
11:00
6 dk
HABERLER
12:00
5 dk
HABERLER
13:00
8 dk
HABERLER
14:00
6 dk
HABERLER
15:00
8 dk
HABERLER
16:00
8 dk
HABER MASASI BAYRAM ÖZEL
16:12
36 dk
HABERLER
17:00
5 dk
HABERLER
18:00
7 dk
ÖZEL HABER
Geçmişten günümüze akan miras: İstanbul’un su yolları
18:31
4 dk
HAFTANIN KEYFİ BAYRAM ÖZEL
19:00
49 dk
SERHAT AYAN'LA BAYRAM ÖZEL
00:00
39 dk
ÖZEL HABER
Geçmişten günümüze akan miras: İstanbul’un su yolları
02:22
4 dk
SESLİ HABER
05:04
2 dk
SERHAT AYAN'LA BAYRAM ÖZEL
08:00
39 dk
HABERLER
11:00
6 dk
HABERLER
12:00
5 dk
HABERLER
13:00
6 dk
HABERLER
14:00
6 dk
HABER MASASI BAYRAM ÖZEL
14:06
36 dk
HABERLER
15:00
4 dk
HABERLER
16:00
7 dk
HABERLER
17:00
5 dk
HAFTANIN KEYFİ BAYRAM ÖZEL
17:06
49 dk
HABERLER
18:00
7 dk
ÖZEL HABER
Geçmişten günümüze akan miras: İstanbul’un su yolları
19:26
4 dk
HABER MASASI BAYRAM ÖZEL
23:00
36 dk
DünBugün
Geri dön
Adana107.4
Adana107.4
Ankara96.2
Antalya104.8
Bursa101.4
Çanakkale107.2
Diyarbakır89.6
Gaziantep104.3
Hatay106.1
İstanbul97.8
İzmir91.0
Kahramanmaraş92.3
Kayseri105.5
Kocaeli90.2
Konya88.6
Malatya106.0
Manisa101.0
Mardin92.2
Ordu99.6
Sakarya90.2
Samsun107.7
Sivas104.2
Şanlıurfa95.3
Trabzon102.4
Van88.0
 - Sputnik Türkiye
YAŞAM
Türkiye ve dünyadan ilgi çekici yaşam haberleri, toplumsal olaylar, güncel araştırmalar, fotoğraf ve video galerileri.

Kalp için en iyi kuru yemiş hangisi?

© AA / Naim BoşkutBadem-kuruyemiş-çerez
Badem-kuruyemiş-çerez - Sputnik Türkiye
Abone ol
Harvard Halk Sağlığı Okulu’ndan Dr. Marta Guasch Ferre, kalbe en faydalı bitkisel ürünün ceviz olduğunu belirtti.

La Vanguardia gazetesine konuşan Ferre, cevizin eşi benzeri olmayan bir besin profiline sahip olduğunu belirterek, “Ceviz, diğer kuru yemişlere göre biraz farklı bir bileşime sahip, çünkü daha fazla alfa linolenik asit içeriyor” diyerek alfa linolenik asidin, balıkta bulunan Omega-3 yağ asitlerinden olduğuna dikkat çekti.

Harvard’lı doktor cevizin ayrıca vitamin, mineral ve antioksidan bakımından oldukça zengin olduğunun altını çizdi.

Düzenli kuru yemiş tüketiminin kalp damar hastalıklarının gelişimini önlediğini anlatan Ferre, bu gıdanın ayrıca lipit profilini iyileştirdiğini ve iltihabı azaltma etkisine sahip olduğunu kaydetti.

Haber akışı
0
Tartışmaya katılmak için
giriş yapın ya da kayıt olun
loader
Sohbetler
Заголовок открываемого материала